Gröna Paviljongen sommaren 2021

Medlemmar i Konstforum har även i sommar möjlighet att ställa ut i det ”Gröna lusthuset” på Görvälns slott.

Utställningarna börjar 12 juni och fortsätter augusti ut.

Som tidigare börjar varje utställningsperiod på fredag och avslutas torsdag. De flesta vill ha öppettider kl. 11-15 lördag och söndag men det är upp till utställaren att bestämma tider och också annonsera.

Om du är intresserad att ställa ut – ensam eller tillsammans med någon – sänd in Din intresseanmälan så snart som möjligt men senast 21 mars.

Ange vilken teknik du arbetar i och vilka veckoslut du önskar och även då du INTE kan ställa ut. Sedan kommer förslag till utställningsplan att tas fram.

Sänd Din anmälan till Anita Lundgren:

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

mobil: 070-769 72 57 skicka helst sms. annars ring kl.18-20

Medlemsavgift och kontaktuppgifter

Hej!

Föreningens kassör har tittat över vilka som hittills inte betalt medlemsavgift för året. Det var ett inte helt litet antal.

Så känner du på dig att du hör till dem som hamnat på denna lista så är det bäst att snarast betala så att man får fortsätta att vara med i föreningen.

Styrelsemedlemmarna har blivit tilldelade ett antal att ringa upp och påminna dem.

Vilket leder oss till den andra punkten nämligen kontaktuppgifter. Det visar sig när vi ska ringa medlemmar att man framförallt tagit bort sin fasta telefon och bara använder mobilen. Detta har man inte meddelat föreningen så vi får söka telefonnumret på nätet.

Det är också så att några medlemmar fortfarande har epostadresser från tele2,swipnet och comhem registrerade i vårt medlemsregister. Dessa fungerar ju inte längre så vi vill gärna ha era ny adresser.

ALLTSÅ: Ändrar ni kontaktuppgifter så hör av er med ändringarna till medlemsregistret( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). LIkså om ni av någon anledning inte vill vara med längre.

 

 

 

Filmen från 50-års jubileet.

Den kan du hitta en länk till under menyalternativet Om oss/Historia